Referenser

Vi har under åren arbetat med allt från små små serviceuppdrag i och runt Älmhult samt större uppdrag där vi utfört allt från kök, badrum, golvvärme till värmeinstallationer såsom pannor, fjärrvärmeinstallation och värmeväxling. Nedan ses ett axplock av referenser i varierande omfattning.

Värmapumpinstallation villa, VVS Kompaniet ÄlmhultVärmepumpinstallation villa

Värmepumpsinstallation utförd i villa. Det finns olika modeller på värmepump, för att hitta bästa lösning till kund så erbjuder vi ett gratis hembesök.

Höghusen Älmhult, VVS Kompaniet"Höghusen" i Älmhult

Under 2018 har vi gjort stambyte i "höghusen" på Södra Esplanaden i Älmhult, vilket betyder att vi har bytt alla vatten och avloppsrör till lägenheterna.

LSS boende, VVS Kompaniet ÄlmhultLSS boende

Ett större entreprenörs jobb som vi utfört åt Älmhults kommun. Nybygge av ett LSS boende. Fastigheten värms upp med fjärrvärme och golvvärme. Här finns även ett boendesprinkler system som vi installerat.

Vattenmätarkonsoll VVS Komapaniet ÄlmhultByte av ventiler samt ny vattenmätarkonsol i villa.

Här har vi bytt ut gamla ventiler samt monterat dit en ny vattenmätarkonsol. Att man har ventiler som är i bra skick är en god investering för fastigheten om man skulle få en vattenläcka. Att det finns vattenmätarkonsol som är fäst i väggen är ett krav från kommunen så det monterar vi alltid.

Reparation köksblandare, VVS Kompaniet ÄlmhultReparation blandare

Ofta förekommande uppdrag är reparationer av blandare som droppar eller inte fungerar som tänkt. 

Vattenfilter VVS Kompaniet ÄlmhultInkoppling av vattenfilter

Vattenfilter installerat efter ackrediterad vattenanalys samt genomgång med kund för att hitta bästa lösningen för dem.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.