Tjänster

Nibe produkter, värmepumparVärmepumpar/panna:
Att installera en ny värmepump/panna är effektivt sätt att minska sin energikostnad. Vi erbjuder ett första kostnadsfritt besök för kunder i närområdet där vi tillsammans kommer fram till en bra lösning för kund och fastighet.

Det finns värmepumpar för berg-, sjö och jordvärme, men sedan finns även från- och uteluftsvärmepumpar där frånluftvärmepumpen är den som är enklast och billigast att installera och använda. Den återvinner värmen som går ut via husets ventilation och använder den till husets värmesystem. Uteluftsvärmepumpen finns i två modeller: luft-luftvärmepump och luft-vattenvärmepump. Luft-luftvärmepumpen kallas ofta komfortvärmepump då den även används för luftkonditionering, och kan vid rätt storlek och placering värma upp en hel villa, förutsatt att villan har en öppen planlösning och att utomhustemperaturen inte går under 20 minusgrader. Luft-vattenvärmepumpen transporterar värmen till de vattenburna elementen i fastigheten, och fungerar bäst när utomhustemperaturen inte sjunker för mycket. Vi installerar främst värmepumpar från Nibe.

Badrum VVS Kompaniet ÄlmhultBadrum

Vi hjälper till med renovering och nybyggnation av badrum.  Vi är auktoriserade och utför badrumsarbeten i sin helhet enligt branschregler Säker Vatteninstallation.

VattenfilterVattenfilter:

Fastigheter med egen brunn har själv ansvar för kontroll av sitt vatten. Man bör regelbundet kontrollera vattenkvalitén genom ett vattenprov, då en sämre vattenkvalitet kan påverka både hälsa och fastighetens VVS-installationer. Du kan enkelt kontrollera kvalitén på ditt vatten genom ett vattenprov. Provflaska för vattenanalys finns att hämta på vårt kontor. Efter svar från vattenanalys får ni en offert på ett anpassat vattenfilter till er fastighet. Vi utför även service av vattenfilter av olika fabrikat.

 

Vi på VVS Kompaniet anser att varje hem kan göra stora hälsovinster av att låta installera ett vattenfilter. Hör av dig till oss så gör vi en analys på just ert vatten som vi alltid skickar till ett ackrediterat institut och lägger sedan upp en plan som passar bäst för er. Hämta ett analyspaket hos oss redan i dag, så får du klara besked om ditt vatten och ett förslag på lämplig rening/vattenfilter.

Entreprenad:
Vi har erfarenhet av allt från små till stora ombyggnads- och nybyggnadsprojekt för företag och fastighetsägare. Vi hjälper till med allt från planering till installation av värme, vatten och avloppssystem.

Vi utför

  • installation av pannor, blandare, värmepumpar, brännare, golvvärme och kompletta badrum mm.
  • reparation av kranar, wc-stolar, pumpar mm.
  • rensning av avlopp
  • service och reparation av värmepannor, värmepumpar, brännare mm

I samband med installation av panna eller värmepump kan vi ta ansvar för alla arbeten såsom rörinstallation, elinstallation, isolering, plåtslageri och eventuell brunnsborrning eller ytjordsvärmeanläggning, byggnadsarbeten mm.
 
Anlita oss när det gäller nybyggnationer, renoveringar utav kök och badrum, reparationer och all sorts service. Vi hjälper både företag och privatpersoner.

Service

Vi utför olika typer av servicearbeten inom VVS, bland annat följande;

  • Byte och reparation av blandare
  • Byte och reparation av WC-stol
  • Avloppsrensning
  • Byte av elementventiler
  • Felsökningsarbeten

När du vänder dig till oss på VVS Kompaniet kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt, av behöriga montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten - ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

 

För oss är inget jobb för litet!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.